Little Dutch Blokkenkar Wild Flowers
0 Reviews | Review toevoegen

Een prachtige houten blokkenkar van Little Dutch. Het perfecte (kraam)cadeau dat garant staat voor uren lang speelplezier!

Artikelnummer

301014-4 

Voor 15:00 besteld

vandaag verzonden

€ 49,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Little Dutch Blokkenkar Wild Flowers

De houten blokkenkar van Little Dutch is een feestje voor ieder kind. De kar is voorzien van houten wielen en is gevuld met gekleurde blokken. De verschillende formaten blokken stimuleren de ontwikkeling en staan garant voor uren speel- en bouwplezier. En door de hoogte is deze ideaal voor de kindjes om vast te houden tijdens de eerste stapjes. 

Productinformatie blokkenkar

  • Materiaal: MDF, multiplex, hout, verf op waterbasis
  • Formaat: 39 x 30 x 40.5 cm
  • Inhoud verpakking: 1 blokkenkar met 27 houten blokken
  • Kleur: roze
Alle materialen die gebruikt worden voor het houten speelgoed van Little Dutch, voldoen aan de laatste Europese regelgeving betreffende de chemische stoffen REACH. De producten worden getest volgende de laatste Europese Richtlijnen EN 71 1-3. Er wordt kindvriendelijke verf op waterbasis gebruikt die niet schadelijk is bij onbedoeld inslikken, de verf is vrij van giftige stoffen. Probeer desondanks zoveel mogelijk te vermijden dat kindjes op het speelgoed bijten. 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.