Kidslabel rugzak Flowers - Maxi

Laat je kindje stijlvol op pad gaan met de Kidslabel rugzak Flowers - Maxi. Alle benodigde schoolspullen passen in deze ruime rugzak. Maak de rugzak uniek door hem te personaliseren met naam.

Artikelnummer

301481 

Voor 15:00 besteld

vandaag verzonden

€ 32,95
€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Kidslabel rugzak Flowers - Maxi

Kidslabel rugzak Flowers – Maxi is ruim en ideaal geschikt om mee te geven naar school. Aan de binnenzijde vind je een apart vak voor de lunchbox en een elastiek die ervoor zorgt dat de drinkbeker goed rechtop blijft staan. De rugzak is gemaakt van hoogwaardig polyester waardoor hij gemakkelijk schoon te krijgen is wanneer er bijvoorbeeld een drinkbeker is gaan lekken. Aan de voorzijde zit  een los opbergvak welke met een eenvoudige magneetsluiting af te sluiten is. Wil je de rugzak nog persoonlijker maken? Kies er dan voor om de rugzak door ons te laten borduren aan de voorzijde. Je hebt keuze uit verschillende lettertypes en kleur garen.

De print kan per rugzak verschillen waardoor exacte plaatsing van de naam t.o.v. het design iets kan afwijken. De naam zal netjes uitgelijnd worden binnen ons borduurraam waardoor de afmeting iets kan afwijken van de ontwerptool. 


Productspecificaties kidslabel rugzak flowers - maxi

  • Afmeting: 29 x 22.5 x 10 cm
  • Materiaal: 100% polyester
  • Merk: Kidslabel
  • Geborduurd met naam of zonder naam 
  • De naam wordt geschaald en kan iets wijzigen van positie


Borduurmogelijkheden:

  • Te borduren gebied rugzak - ø 15 cm