Ik word papa
MB - Ik word papa
MB - Ik word papa
Ik word papa
MB - Ik word papa
MB - Ik word papa

Ik word papa

De wereld van aanstaande vaders komt flink op zijn kop te staan. In dit Ik word papa boekje wordt op een eerlijke en leuke manier geschreven wat vaders kunnen verwachten. Met een dosis humor en met handige tips is dit boekje het perfecte cadeau om te geven aan papa's to be om zich voor te bereiden om het aanstaande vaderschap.

Productspecificaties van het Ik word papa boek

  • Auteur: Sofie Vanherpe en Emma Thyssen
  • Uitgeverij: Lannoo
  • Taal: Nederlands
  • Aantal pagina's: 124
  • Afmeting: 21,8 x 17,7 x 1,5 cm
  • Serie: Mama Baas

Waarom je het boek 'Ik word papa' van Sofie Vanherpe en Emma Thyssen moet kopen

Ken je iemand die binnenkort vader gaat worden? Dan is dat natuurlijk een bijzonder spannend moment in het leven van die persoon. Tijdens de zwangerschap komen er veel emoties op een toekomstige vader af. In de eerste plaats voelt een toekomstige vader veel euforie. Het is namelijk zeer bijzonder om kind te krijgen. Ook de emoties, angst en onzekerheid kunnen echter voorkomen. Het is immers ook onvoorspelbaar.

Om die reden is het ook verstandig om dit te boek te kopen. Misschien klinkt dit een beetje raar. Je hebt toch geen boek nodig als toekomstige vader? Dat gaat toch allemaal vanzelf? Uiteraard leer je de meeste dingen als vader in de praktijk, maar waarom zou je vooraf geen adviezen inwinnen?

Maar wat zijn dan de precieze voordelen van dit specifieke boek? Er zijn immers veel boeken over vaderschap geschreven, maar toch is deze uniek en we leggen uit waarom.

Het is grappig en toegankelijk geschreven

In de eerste plaats is het boek bijzonder grappig geschreven. Als toekomstige vader zit je immers niet te wachten op een heel serieus boek. Een beetje relativering doet een mens goed. Het boek is educatief en daarnaast bijzonder grappig. Juist door die combinatie ga je de tips ook onthouden en heb je meer zin om verder te lezen. Een ander voordeel van het boek is dat het toegankelijk geschreven is.

Om die reden is het geschikt voor alle leesniveaus. Het is dus ook ideaal voor mensen die zelden een boek lezen. Ook die zullen de stof makkelijk tot zich kunnen nemen. Het boek is overigens ook geschikt voor mensen met meer leeservaring. Je wordt namelijk serieus genomen als lezer en dat is helaas niet bij elk boek zo.

Een boek voor mensen met een lage spanningsboog

De meeste mensen hebben tegenwoordig een lage spanningsboog. Dit komt omdat we in het digitale tijdperk leven. De smartphone is een verlengstuk van ons lichaam geworden en veel mensen gebruiken dagelijks elektronische apparaten. In de eerste plaats zijn deze technologische uitvindingen erg handig, maar ze doen tegelijkertijd wel iets met de geest van een mens.

Mensen kunnen zich nu slechter concentreren dan vroeger en daarom wordt er helaas ook minder gelezen. Het voordeel van het boek 'Ik word papa' is dat het ook geschikt is voor mensen met een lagere spanningsboog. Het boek bevat namelijk minder dan honderd pagina's. Het boek is ook onderverdeeld in korte hoofdstukken, zodat je het snel weer weg kunt leggen.

Het is dus niet alleen een goed boek voor mensen met een lage spanningsboog, maar ook voor mensen die het fijn vinden om op de wc of tijdens het reizen te lezen. Dan is het namelijk lastig om je te concentreren op diepgaande literatuur. Dit boek is daar helemaal geschikt voor.

Veel praktische tips

Een ander voordeel van dit boek is dat het veel praktische tips bevat. Er zijn veel boeken over ouderschap geschreven, maar het probleem is dat die veel theorie bevatten. Het voordeel van dit boek is dat het voornamelijk praktische tips bevat. De tips zijn weliswaar uit de theorie gehaald, maar de schrijvers hebben het op een aangename manier omgezet. De tips zijn dan ook gemakkelijk toe te passen.

Het is een duurzame investering

Het is ook een bijzonder duurzaam cadeau om te geven. Het boek is weliswaar met een kwinkslag geschreven, maar het is natuurlijk wel belangrijk om een goede vader te zijn. De jeugd van een kind is namelijk bepalend voor de rest van zijn leven op deze aarde. Het is dan ook niet gek dat psychologen vaak als eerste vragen hoe de jeugd van iemand was. Je kunt dus ook echt iets met deze kennis en het is bijzonder waardevol.

Je kunt je kind daarmee een gelukkiger leven geven en voor de vader is het ook fijn. Ook kunnen de tips doorgegeven worden aan andere toekomstige vaders. Het is dus een duurzame investering, want de kennis vergeet je niet meer en je maakt er meerdere mensen blij mee.

Leuke kraamcadeau om te geven

Ken je iemand die binnenkort vader wordt? Dan is dit een bijzonder leuk cadeau om te geven! De meeste mensen weten immers niet wat voor kraamcadeau ze moeten geven. Een goed cadeau moet dan ook aan verschillende eisen voldoen. In de eerste plaats moet een cadeau origineel zijn.

Daarnaast moet het iets zijn wat die persoon nog niet heeft. Dit is erg lastig, want we leven immers in het rijke Westen. Ook moet het een nuttig cadeau zijn. Anders bestaat er namelijk een kans dat het cadeau op de welbekende zolder eindigt. Daar liggen al veel andere cadeaus en jouw kraamcadeau moet daar natuurlijk niet eindigen.

Dit boek als kraamcadeau geven is dus origineel en de toekomstige vader heeft er ook echt wat aan!

Ik word papa
Het Ik word papa boek dat iedere papa kan gebruiken met handige tips. Dit no-nonsense hulpboekje is het perfecte cadeau voor (toekomstige) vaders.
17,95
12,95
Zakelijk bestellen?
Voor 15:00 besteld is vandaag verzonden
7 dagen per week bereikbaar
Gratis verzending vanaf 75,- (NL/BE)
Sinds 2014 de specialist
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur