Het plantenboek
Het plantenboek

Het plantenboek


Het plantenboek is een prachtig boek over planten, voorzien van gedetailleerde tekeningen waar je echt wat van kan leren. De evolutie van de planten wordt uitgelegd, maar ook de verschillende plantensoorten worden aangehaald, en er wordt in geuren en kleuren verteld welke plantensoorten je allemaal kan eten!

Alle illustraties zijn met zoveel liefde gemaakt, het is elke keer weer een feestje om de bladzijdes om te slaan. Katie Scott en Kathy Willis zijn degene die dit fenomenale boek hebben gecreëerd. Katie Scott heeft het boek voorzien van schitterende illustraties, terwijl Kathy Willis als echte plantenexpert je de in's en out's over planten meedeelt.

Productspecificaties van het plantenboek

  • Uitgever: Lannoo
  • Auteurs: Katie Scott & Kathy Willis
  • Bindwijze: Hardcover
  • Aantal bladzijden: 112 blz.
  • Afmetingen: 380 x 280 mm

Samen met je kindje de natuur in

Buiten zijn is onwijs goed voor je gezondheid. Je lichaam wordt van binnenuit gezuiverd, en je kan lekker genieten van de zon die je huid verwarmt. Op deze manier maak je ook nog eens meer vitamine d aan, wat een fijne bijkomstigheid is.

De meeste kinderen zijn gek op buitenspelen, en het is dan ook super leuk, dat je samen met je kindje (in de kinderwagen) op zoek gaat naar de planten die worden benoemd in het grote plantenboek. Zo kunnen jullie proberen de planten die ter illustratie in het boek staan, te vinden in de wilde natuur. Het is een leuk spelletje waar je ongetwijfeld geen genoeg van krijgt.

Het plantenboek
Het plantenboek is een vervolg op "Het dierenboek". Het bestaat uit prachtige tekeningen van planten, en geeft het verhaal van de evolutie van planten weer.
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden
Veilig voor- en achteraf betalen
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur