Het is herfst
Het is herfst

Het is herfst


Beleef samen met tientalle personages grote en kleine avonturen in de stad. In het thema boek Het is herfst staat het jaargetijde Herfst centraal. Dit prachtige verhaal neemt je iedere dag ergens anders mee naar toe! Het boek staat garant voor uren lang kijk- en luisterplezier. 

Productspecificaties van het kinderboek Het is herfst

  • Uitgever: Lannoo
  • Auteurs: Rotraut Susanne Berner
  • Bindwijze: Hardcover
  • Aantal bladzijden: 16 blz.
  • Afmetingen: 339 x 260 mm

Een leerzaam cadeau

Cadeaus voor kinderen vinden kan nog wel eens een lastige opgave zijn. Maar als je op zoek naar een mooi kraam cadeau, of een boek om voor je eigen kind te kopen, kijk dan niet verder. Het boek ‘het is herfst’ is een geweldig, en bovendien leerzaam cadeau.

In dit prachtig geïllustreerde en 16 pagina’s tellende boek zijn allemaal gebeurtenissen te zien die zich stuk voor stuk afspelen tijdens de herfstperiode. Elk van de gebeurtennissen heeft talloze personages die bezig zijn met verschillende herfst achtige activiteiten. Het is steeds aan de lezer om elk personage te volgen en te ontdekken wat ze aan het doen zijn. Hoe langer je naar een bladzijde kijkt, hoe meer geinige details je zal ontdekken. Zo zit op elke pagina een papegaai verstopt, klaar om gevonden te worden!

Het boek laat talloze herfst scenario’s zien, zoals het plukken van appels, het graven van aardappelen, het spelen in bladeren en het voorbereiden van de tuin voor de winter. Het boek verveelt daarom niet snel. Er zijn ook veel herfstige dieren te vinden, zoals eekhoorns, egels en vogels die zich klaarmaken voor de winter. Het is één grote vrolijke bedoening., met allerlei details waar de kleintjes naar kunnen zoeken en van kunnen leren.

Illustraties van Berner

De illustraties van Berner zijn levendig en kleurrijk, met een schat aan details die kinderen uitnodigen en stimuleren tot verkenning en ontdekking. Het boek is bedoeld voor kinderen vanaf drie jaar oud en is ontworpen om hun verbeeldingskracht te stimuleren en hen aan te moedigen om op zoek te gaan naar details en verhalen in de illustraties. Het boek is razend populair vanwege alle herkenbare scènes en grappige details en het feit dat je na de tiende keer kijken nog steeds nieuwe dingen ziet. Het is zonder twijfel een geweldig boek voor kinderen om te leren en kennis te maken met de kleuren en activiteiten van het herfst seizoen.

En wat ook fijn is, mocht je nou enorm fan van dit boek zijn geworden, en die kans zit er dik in, het boek is onderdeel van een reeks, zodat je ook op dezelfde manier kan genieten van de andere jaargetijden. Dit kan ook iets zijn om met de kinderen naar uit te kijken.

Auteur Rotraut Susanne Berner

Het boek is van de hand van Rotraut Susanne Berner. Zij is een Duitse illustrator en kinderboekenschrijver, geboren in 1948 in Stuttgart. Ze heeft meer dan 50 kinderboeken geïllustreerd en geschreven, waaronder de bekende "Wimmelbooks" -boekenreeks, waarin zoek- en kijkboeken voor kinderen worden gepresenteerd. Haar werk is vertaald in meer dan 20 talen en ze heeft vele prijzen ontvangen voor haar illustraties. Berner studeerde aan de kunstacademie van München en begon haar carrière als freelance illustrator. Ze heeft ook gewerkt als docent aan de kunstacademie van Hamburg.

Dit boek is een ontzettend leuk en leerzaam boek voor kinderen. Het verveelt nooit, omdat hoe vaker je er naar kijkt, hoe meer dingen je ziet die je eerst nog niet had gezien. Het boek is prachtig geïllustreerd en over de kleinste details is nagedacht. Zelfs voor volwassenen is het stiekem nog best een leuk boek. Kortom, het is een absolute aanrader.

Het is herfst
Ontdek samen met tientallen personages grote en kleine avonturen in een herfstig landschap. Het is herfst, een prachtig zoekboek dat garant staat voor uren kijk- en leesplezier!
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden
Veilig voor- en achteraf betalen
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur