Groeimeter met naam

Deze hippe groeimeter is te voorzien van naam. Beschikbaar in drie kleuren. Deze prachtige meter is een feest om te geven maar ook leuk voor in de kinderkamer van je eigen kindje.

Artikelnummer

24495 

Levertijd

Voor 14:00 besteld is vandaag verzonden

€ 21,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Groeimeter met naam

Kinderen worden snel groot en dat is natuurlijk heel erg leuk. Echter gaat het soms wel heel erg snel en dat is een beetje jammer. Om een beetje bij te houden hoe snel je kind fysiek groeit, is het heel leuk om gebruik te maken van een groeimeter voor een kind. Hierbij maak je van groeien ook een spelletje. Hoeveel centimeter is er deze paar maanden bijgekomen? Niks is ook leuker voor een kind dan samen met de ouders bijhouden hoeveel ze gegroeid zijn. Wanneer kinderen last hebben van groeipijntjes kan het vooruitzicht van weer een nieuw streepje kunnen zetten de pijn verzachten. Bekijk hieronder meer informatie over de groeimeter met naam.

Productspecificaties van de groeimeter met naam:

  • Afmeting - 70 - 140 cm 
  • Materiaal - 100% Katoen


Borduurmogelijkheden:

  • Te borduren gebied - ø 15 cm
 

Groeimeter voor een kind, kleuren en maten

De groeimeter voor een kind is niet alleen leuk om regelmatig te meten, maar het ziet er ook heel leuk uit! Bij deze meter kun je namelijk de naam van je kind op de meter laten drukken, waardoor het een heel leuk onderdeel wordt van de kinderkamer. Je kunt de naam zelf aangeven bij het bestellen van de groeimeter voor een kind, dus je loopt nooit het risico dat jouw naam er niet tussen zit. Daarnaast wordt de grootte van de naam automatisch geschaald op basis van de lengte van de naam. Ook lange namen kunnen dus gemakkelijk op de meter worden gedrukt.
 

De kleuren en maten

De groeimeter voor een kind is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De hoofdkleuren waaruit gekozen kan worden zijn blauw, roze en groen.Zo is er voor elk kind een leuke passende kleur te vinden. De lijnen en cijfers zijn vrolijk en kinderlijk, zodat deze goed opgaat in een kinderkamer of speelkamer. De groeimeter is verkrijgbaar in een vaste afmeting: 70 - 140 cm.
 

Kwaliteit van de opdruk

Waar namen in veel gevallen op een product worden gedrukt, wordt de naam bij dit product zorgvuldig in de groeimeter voor een kind geborduurd. Daardoor ben je verzekerd van hoge kwaliteit en dat de naam altijd goed zichtbaar en van hoge kwaliteit is. De naam staat bovenaan de meter, waardoor deze altijd goed te lezen is en de meeste ruimte heeft. Je kunt de naam van het kind gemakkelijk zelf invullen bij het bestellen van de meter en meteen zien hoe dit er uiteindelijk uit komt te zien.
 

Ideaal kraamcadeau of verjaardagscadeau

Niets is leuker dan een cadeautje met je eigen naam er op! En al helemaal als het iets is waar je de komende jaren veel plezier van zult hebben. Een leuke meter waarmee ze hun eigen groei kunnen bijhouden is magisch en kinderen kunnen niet wachten tot ze weer een nieuw streepje kunnen zetten. Dit gevoel van voortgang en iets nieuws bereiken is voor kinderen geweldig. Het feit dat de meter er ook nog eens leuk uit ziet, een vrolijk kleurtje heeft en hun naam aan de top heeft, maakt het natuurlijk nog veel leuker! De meter is dan ook ideaal voor bijvoorbeeld een kraamcadeau, maar ook voor de eerste of tweede verjaardag van een kindje.

Je besteld de meter gemakkelijk via de website. Je kiest een kleur, typt de naam in en je ziet direct wat je kunt verwachten. Je betaalt gemakkelijk via de online module en het product wordt zo snel mogelijk verzonden. Zo heb je jouw originele cadeau binnen enkele dagen al in huis!