Giftset Sailors bay
Giftset Sailors bay
Giftset Sailors bay
Giftset Sailors bay
Giftset Sailors bay
Giftset Sailors bay
Giftset Sailors bay
Giftset Sailors bay
Giftset Sailors bay
Giftset Sailors bay
Giftset Sailors bay
Giftset Sailors bay
Giftset Sailors bay
Giftset Sailors bay
Giftset Sailors bay
Giftset Sailors bay
Giftset Sailors bay
Giftset Sailors bay

Giftset Sailors Bay - Little Dutch


De favorieten uit de Sailors Bay collectie vormen samen een perfect kraamcadeau of babyshower geschenk. Deze mooie doos bevat drie zachte producten om mee te slapen, knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje met zachte zeemeeuw is heerlijk om mee te knuffelen, maar is ook leuk voor een spelletje kiekeboe. Knuffelmeeuw Jack is altijd in voor een dikke knuffel en gaat graag overal mee naartoe. Deze set bevat ook een bijtspeeltje met een rammelend zacht zeilbootje om mee te spelen. Het stimuleert de hand-oogcoördinatie en de nieuwsgierigheid van kindjes. De bijtring biedt de baby daarnaast ook troost bij de komst van de eerste tandjes. Alle 3 producten zijn verpakt in één mooie geschenkdoos.

Productinformatie van de Giftset Sailors Bay - Little Dutch

  • Afmeting: 26 x 26 x 10 cm
  • Merk: Little Dutch
  • Collectie: Sailors Bay
  • Te borduren gebied - ø 12 cm
Het is altijd leuk om cadeautjes en knuffels te kopen voor babies. Het is bijna inspirerend hoeveel leuke speeltjes en knuffeltjes er te vinden zijn. Met de giftset Sailors Bay heb je meteen drie speeltjes en knuffels in een! In deze giftset Sailors Bay vind je namelijk drie knuffels die ook geschikt zijn om gewoon mee te spelen.

Deze giftset Sailors Bay bestaat uit drie onderdelen. Het knuffeldoekje met zachte zeemeeuw is heerlijk om mee te knuffelen, maar is ook leuk voor een spelletje kiekeboe. Knuffelmeeuw Jack is altijd in voor een dikke knuffel en gaat graag overal mee naartoe. Deze set bevat ook een bijtspeeltje met een rammelend zacht zeilbootje om mee te spelen.

Een giftset die de baby uitdaagt en pleziert!

Bij speeltjes of knuffels voor kinderen zoek je meestal naar iets waar het kindje helemaal blij van wordt. Met de giftset Sailors Bay zit je daarmee helemaal op het juiste pad! Maar daar stopt het niet mee. De giftset Sailors Bay zorgt namelijk ook dat het kindje wordt uitgedaagd. De bijtring is goed voor de groei van de tandjes, de knuffel meeuw helpt het kindje bij de motoriek. Hoe houd je een zachte knuffel vast? Het doekje met vogel is handig om hun gezicht mee schoon te maken na het eten of drinken, maar is ook leuk om mee te spelen!

De giftset Sailors Bay personaliseren

De giftset Sailors Bay is ideaal als kraamcadeau of als cadeau bij de babyshower. Kies voor een gepersonaliseerde versie van de giftset Sailors Bay om het nog bijzonderder te maken! Laat de naam van het kindje in het knuffeldoekje borduren om het echt persoonlijk te maken. Hierbij wordt de naam met de hand op het oppervlak van het doekje geborduurd voordat het naar je toegezonden wordt. De grootte van het oppervlak dat geborduurd kan worden is 12 cm bij 23 cm. Om te zorgen dat zowel lange als korte namen goed op het doekje geborduurd kunnen worden, worden deze automatisch geschaald. Langere namen zullen dus iets kleiner zijn dan korte namen.

Online bestellen

De Giftset Sailors bay is ideaal als kraamcadeau of babyshower cadeau. Laat de naam van het kindje in de stof borduren om het nog specialer te maken. Bestel de Giftset Sailors Bay gemakkelijk via de website. Je kunt kiezen uit de roze en blauwe variant. Vervolgens vul je de naam van het kindje in, zodat deze in de stof kan worden geborduurd. Wil je meer controle? Met de handige design tool bepaal jij welke kleur en welk lettertype de tekst moet hebben.
Giftset Sailors Bay - Little Dutch
Giftset Sailors Bay van Little Dutch bevat drie zachte producten om mee te slapen, te knuffelen en te spelen. En extra leuk, het knuffeldoekje kun je laten borduren met naam!
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Tijdelijk gratis verzending vanaf 75,- (NL/BE)
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden*
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur