ENGEL. Party Flag Large
ENGEL. Party Flag Large
ENGEL. Party Flag Large
ENGEL. Party Flag Large
ENGEL. Party Flag Large
ENGEL. Party Flag Large
ENGEL. Party Flag Large
ENGEL. Party Flag Large

ENGEL. Party Flag Large


De grote vlaggenlijn maakt ieder feestje nog feestelijker! De stoffen vlaggenlijn is maar liefst 12 meter lang. De woonkamer is nog nooit zo snel en mooi versierd. En vier je het feestje buiten? Ook dan kun je deze slinger ophangen want hij is geschikt voor binnen- en buiten! De vlaggenlijn is gemaakt van gerecyclede PET flessen en wordt geleverd in een mooie opbergetui. Zo heb je jarenlang plezier van deze mooie slinger met 20 vlaggen. Let’s celebrate life met deze vrolijke Fruit Party vlag van ENGEL.!

Productspecificatie van de ENGEL. stoffen slinger - Party Flag Large

  • Afmeting: 12 meter lang
  • Aantal vlaggen: 20
  • Materiaal: Gerecyclede PET flessen
  • Type: stoffen slinger
  • Merk: ENGEL.
  • Kleur: Multicolor

Stoffen slingers

Een jaar is zomaar voorbij. Dat weet jij als geen ander. De kersverse ouders die jij gaat verrassen zijn daar natuurlijk nu helemaal niet mee bezig. Zij leven bij het uur en zijn ondergedompeld in het leven met hun kleine. Dat kwetsbare kindje vraagt op dit moment al hun tijd en aandacht. Jij weet hoe belangrijk het is om het leven te vieren en grote en kleine momenten feestelijk te markeren.

Voorbereidingen zonder stress

De eerste verjaardag van een kind is zo'n belangrijk moment! De meeste ouders beseffen dat maar al te goed en zijn daarom vaak op tijd al druk bezig met de voorbereidingen. Ze denken aan van alles. Een lekkere taart wordt gebakken of misschien een mooie fototaart besteld. De cadeautjes worden zorgvuldig uitgezocht en sierlijk ingepakt. De uitnodigingen worden op tijd verstuurd. Zo kijken ze samen uit naar dit bijzondere moment waarop hun kind echt baby af zal zijn. Maar ouders hebben tegelijk ook hun werk en andere bezigheden.

Na een dag hard werken kan het gebeuren dat ze op de avond voor de verjaardag opeens toch nog in de stress schieten over iets dat vaak over het hoofd wordt gezien: de slingers! 'Oei, hebben we eigenlijk nog wel slingers in huis? Of hadden we ze weggegooid? Zijn ze nog wel heel? En waar liggen ze ook alweer?' Dit is voor veel ouders een bron van ergernis en frustratie en helaas vaak een terugkerend refrein. Want waar haal je laat op de avond nu nog een vrolijke mooie slinger vandaan?

Vergroot de voorpret van ouders op de verjaardag van hun kind

Door ouders te verrassen met dit originele kraamcadeau is die stress volledig verleden tijd. Want was is er leuker dan een duurzame stoffen slinger te geven die elk jaar opnieuw gebruikt wordt om de kamer feestelijk te laten stralen? Elk jaar opnieuw toveren ouders deze duurzame stoffen slingers zonder zorgen tevoorschijn. De slingers zijn niet verkreukeld en het ophangtouw zit niet verstrikt in een knoop. Ouders zullen blij zijn met jouw cadeau. Met een duurzame stoffen slinger vergroot jij hun voorpret aan de vooravond van de verjaardag van hun kind. Met het ophangen van de slingers geven zij aan de voorbereidingen een vrolijke finishing touche.

Je laat ouders en kind samen genieten

Voor het kind betekenen de slingers elk jaar een feest van herkenning. De voorspelbaarheid die er is wanneer elke verjaardag en elk feest dezelfde slingers vrolijk opgehangen zijn in de kamer, zorgt voor die herkenning. Hoe fijn is het voor ouders en kind om samen elk jaar opnieuw de kamer binnen te komen en dan die prachtige bekende en fleurige slingers te zien hangen?

Het wordt een traditie om te zeggen: 'Oh kijk eens, wat hangt hier voor moois? Even aanraken?!' De slingers benadrukken voor het kind de waarde die er wordt gehecht aan de verjaardag van het kind en daarmee aan het kind zelf. Daarmee draag je met je kraamcadeau dus ongemerkt ook nog bij aan een goede relatie tussen ouder en kind. Dat is het effect van duurzame stoffen slingers die elk jaar opnieuw hun vrolijke dienst bewijzen.

Daarnaast is het natuurlijk gewoon genieten van de frisse kleuren en patronen die vanaf dag één altijd geassocieerd zullen worden met feest, vrolijkheid en waarschijnlijk bovenal liefdevolle aandacht.

Met een duurzame stoffen slinger wordt het leven pas echt een feestje!

De duurzame stoffen slinger waar je kersverse ouders vast en zeker erg blij mee maakt, is de stoffen slinger van het merk ENGEL. ook wel Engelpunt genoemd. Dit product van Nederlandse Makelij heeft de harten van veel jonge ouders en hun kinderen al gestolen. Het brengt vrolijkheid in elke huiskamer.

De ontwerpster, Lisa Holsbergen, viert het leven en dat draagt ze uit in de producten die ze ontwerpt. 'Vier het leven en maak het vrolijk en kleurrijk'. Dat gevoel zie je helemaal terugkomen in jouw originele kraamcadeau! Je maakt nieuwe ouders erg blij met een duurzame stoffen slinger van het merk ENGEL. Engelpunt staat voor waarde hechten aan vrolijkheid en het vieren van belangrijke momenten met de mensen van wie je houdt.

Origineel, handig en duurzaam

De vrolijke slingers zijn vervaardigd van gerecyclede petflessen en worden ook opgerold in een petfles gepresenteerd. Hoe origineel wil je het hebben? Dat zorgt ervoor dat de slingers snel en handig op een duidelijk zichtbare plaats opgeborgen kunnen worden na een feestelijke dag. En het zorgt ervoor dat deze duurzame stoffen slingers zo weer tevoorschijn getoverd zijn. En ja, ze zijn dan direct geschikt om op te hangen en hoeven niet eerst helemaal uit de knoop gehaald te worden. Daarom is het zo fijn om ouders te verrassen met een stoffen slinger van het merk ENGEL.

Verder heeft Engelpunt ook aandacht voor hele praktische aspecten. Zo zijn de slingers wasbaar op 40 graden zodat je steevast een mooie schone slinger in huis hebt. Daarnaast raak je op deze slingers niet snel uitgekeken. Ze zijn tijdloos door de frisse en eenvoudige vormgeving. De vlaggenlijn doet daarom dienst bij elk feest dat er maar te vieren valt, nu en in de toekomst. Op veel mooie verjaardagen!

ENGEL. Party Flag Large
De vrolijke vlaggenlijn is gemaakt van gerecyclede PET flessen en wordt geleverd in een mooie opbergetui. Zo heb je jarenlang plezier van deze mooie slinger met 20 vlaggen (in- en outdoor).
gratis thuisbezorgd vanaf 75,-
voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
volgen met track & trace naar ontvanger
veilig voor- en achteraf betalen
webshop keurmerk - webwinkelkeur