Duurzaam kraampakket koffer 20 cm (wit)
Duurzaam kraampakket koffer 20 cm (wit)

Een duurzaam kraampakket, bestaande uit een koffer van 20 cm, gevuld met een aantal natuurlijke babyproducten die je zelf kunt personaliseren. Goede kwaliteit en gratis drukwerk!

Artikelnummer

30061 

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Duurzaam kraampakket koffer 20 cm (wit)


Wat een leuk, origineel en duurzaam cadeau is dit koffertje! Een 20 cm groot koffertje gevuld met babyproducten in de prachtige kleur wit! Met zo'n cadeau maak je iedere ouder blij! In het koffertje onder andere een slabbetje en een tutpopje. Handige producten, waar je nooit genoeg van kunt hebben als jonge ouders! Het koffertje kan later gebruikt worden als trendy decoratie voor op de babykamer of om kleine spulletjes in op te bergen. 

Naast het slabbetje en het tutpopje, bevat dit kraampakket een aantal, speciaal voor ons geselecteerde, Indonesische (houten) producten. Een besteksetje en een drinkbeker. Deze producten worden lokaal ingekocht en met een deel van de opbrengst worden projecten, gericht op welzijn en gezondheid, in Indonesië ondersteund. Een win-win situatie! Jij een duurzaam, origineel cadeau en de projecten in Indonesië extra ondersteuning!

De slabbetje en het tutpopje kunnen geborduurd worden met een ontwerp naar keuze. Hierdoor maak je het cadeau nog veel specialer. Denk bijvoorbeeld eens aan een leuke tekst in de kleuren van de babykamer. Of gebruik de naam van de baby en laat deze in sierlijke letters borduren. In onze handige ontwerptool voer je alles snel en gemakkelijk in. Binnen een paar minuten heb je zo een uniek cadeau ontworpen!  Klik nu op de knop 'Personaliseren' en bestel jouw originele kraamcadeau!
 

Het pakket bestaat uit:

  • Slabbetje (100% katoent) wit: Afmeting 25 x 40 cm
  • Happy Horse Rabbit Richie (Materiaal: pluche) wit: Afmeting 25cm
  • Besteksetje en drinkbeker 18 cl (hout)
  • Koffertje wit: 20 cm breed x 15 cm hoog x 8 cm diep


Drukwerkmogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied koffer: 13.25 cm x 18.2 cm
  • Full colour teksen, foto of logo


Borduurmogelijkheden:

  • Tutpopje: Te borduren gebied: ø 15 cm
  • Slabbetje: Te borduren gebied: ø 18 cm
  • Verschillende kleuren borduring mogelijk

Begin nu met personaliseren en bestel dit superleuke koffertje met gepersonaliseerde babyspulletjes vandaag nog. Wij maken het precies zoals jij het hebt bedacht en leveren supersnel bij jou af!

Dit pakket is verkrijgbaar in verschillende maten en samenstellingen. Allemaal duurzaam en van goede kwaliteit. Wil je liever een iets groter pakket? Kijk dan eens bij het pakket 'Stone green 30 cm' of 'Antraciet 30 cm'. 

Mocht je nog vragen hebben over dit prachtige pakket of over één van onze andere producten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen jou graag!