Cadeauverpakking

Een superleuke cadeauverpakking! Dat is toch de kers op de taart als je een kraamcadeautje wilt geven? Of je nu een heel kraampakket maakt of een mooie knuffel leuk wilt verpakken, wij hebben een passende oplossing! Allerlei kleuren koffers of zo'n leuke houten krat! En het leuke is, dat ze allemaal bedrukt kunnen worden. Eigenlijk is de verpakking zelf al een cadeau op zich! 


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Koffer bedrukken (16, 20 of 30 cm)

Een koffer bedrukken met een unieke tekst. Verkrijgbaar in 3 maten!

19,95

Cadeauverpakking met naam 

Als je eenmaal de leukste kleur koffer of dat gave kratje hebt gekozen, dan kun je het laten personaliseren! Klik op de knop 'Personaliseren' en leef je uit! 

Je kunt variëren met meerdere teksten, verschillende lettertypes en heel veel kleuren! En wat je ook voor kleur kiest, het is goed om te weten dat wij jouw ontwerp gratis en full colour op het koffertje of de krat plaatsen! Geen extra kosten dus voor het maken! De prijs die je ziet, is de prijs voor een complete koffer of krat. Zo weet je tenminste precies waar je aan toe bent!

En heb je besloten hoe de tekst er uit moet komen te zien, dan kun je nog een leuke illustratie toevoegen. Wij hebben allerlei schattige tekeningen toegevoegd om aan jouw tekstontwerp toe te voegen. Je kunt zelf nog de kleur en de grootte bepalen en waar je het precies wilt plaatsen. Zo zorg je er zelf voor dat je een origineel en uniek cadeautje maakt! Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen!

Kraamcadeau met naam

Kortom, deze cadeauverpakkingen zijn superleuke cadeautjes! Je zou haast vergeten om er nog wat leuks in te stoppen! Schattige rompertjes, zachte knuffeltjes, handige trappelzakken of één van onze vele andere producten. Kijk voor inspiratie rustig in onze webshop rond. We hebben een groot assortiment handige en leuke producten

Heb je nog vragen? Bel ons gerust! Onze klantenservice is bereikbaar op +31 (0)55-36 02 927. Op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Stuur deze naar 'info-kraam-cadeau.nl'.