Badlaken met naam
Badlaken met naam
Badlaken met naam
Badlaken met naam
Badlaken met naam
Badlaken met naam
Badlaken met naam
Badlaken met naam
Badlaken met naam
Badlaken met naam
Badlaken met naam
Badlaken met naam

Badlaken met naam


De zoektocht naar een geschikt kraamgeschenk voor een pasgeboren kind is niet altijd gemakkelijk. Gepersonaliseerde cadeaus zijn echter altijd een goede keus. Denk maar aan een badlaken waarop je de naam van de baby kunt borduren. Dat is nou net een geschenk waar mama superblij mee zal zijn!

Een badlaken voor baby is onmisbaar

Het baden van je pasgeboren hummeltje is een activiteit waar jonge ouders soms bang voor kunnen zijn. Belangrijke factoren zijn de juiste watertemperatuur en de babycosmetica die je gebruikt bij het baden. Zowel de watertemperatuur als de babyzeep mag de tere huid van je kindje niet irriteren.

Een ander essentieel element is de handdoek die je gebruikt om je baby af te drogen. Een badlaken is net zo belangrijk als de huidverzorgingsproducten die je voor je ukkie gebruikt. Een babyhanddoek moet zacht en delicaat zijn. Het badlaken moet ouders de garantie geven dat het hun baby genoeg comfort biedt tijdens en na het afdrogen.

Productspecificatie van de badlaken met naam

  • Afmeting: 70 cm x 140 cm
  • Kwaliteit: 500 g/m²
  • Kleur: Keuze uit verschillende kleuren
  • Mooie band op het badlaken
  • Te borduren gebied:  22 cm x 22 cm
  • Verschillende kleuren borduring mogelijk
  • Borduurmogelijkheden: Teksten, namen en logo's
De juiste badlakens kiezen voor je baby

Weet je misschien niet welke eigenschappen het materiaal van een babyhanddoek moet hebben? Hoe groot moet een badlaken voor een pasgeboren kind zijn? Dit zijn vragen waar heel veel aanstaande of kersverse ouders mee zitten. We geven je een paar tips, zodat je de juiste handdoek voor je pasgeboren ukkie kunt kiezen.

De grootte is vaak een basisprobleem bij het kiezen van de juiste handdoek voor een zuigeling. Het is beter om een grotere handdoek te kiezen, bijvoorbeeld een exemplaar van 100x100 cm, omdat je kindje die nog heel lang zal kunnen gebruiken. Baby's groeien enorm snel en koop je een badlaken dat net om baby past, dan moet je binnen de kortste keren een nieuwe kopen.

Het gramgewicht van de handdoek is ook heel belangrijk: hoe groter het is, hoe meer warmte het zal geven en hoe meer water het zal opnemen. Een andere essentiële factor is het materiaal waarvan de handdoek is gemaakt. Kies voor badlakens die heel goed kunnen absorberen. Dankzij de goede wateropname zal je baby weinig merken van het temperatuurverschil nadat je hem uit het water hebt gehaald.

Houd er rekening mee dat goed absorberende handdoeken duurder kunnen zijn. Ze zijn echter echt de moeite waard. Trouwens, de handdoeken van tegenwoordig zijn bijna allemaal gemaakt van een nieuwe kwaliteit van materialen die een warme aanraking en het comfort van waterabsorptie garanderen.

Een badlaken met naam als kraamcadeau

Een babyhanddoek kan zeker een leuk kraamcadeau zijn. Dit is een geschenk dat nooit teveel is in de badkamer en elke jonge moeder zal er blij mee zijn. Bovendien kun je het personaliseren door de naam van het kind op het badlaken te laten borduren. Gepersonaliseerde badlakens zijn cadeaus die je zonder twijfel graag geeft aan jonge ouders.

Een badlaken waarop je de naam van het kindje hebt laten borduren, wordt beschouwd als een elegant en smaakvol geschenk. Bovendien hebben technologische ontwikkelingen ervoor gezorgd dat de technieken van borduren, bedrukken en graveren een kolossale stap voorwaarts hebben gemaakt. Daardoor ziet een geborduurd badlaken er gewoonweg schitterend uit.

Waarom kiezen voor geborduurde badlakens?

Geborduurde badlakens zijn buitengewoon mooi en effectief. Geborduurde handdoeken met namen zijn geschikt voor bijna elke gelegenheid. Zelfs een man die klassieke elegantie waardeert, zal toegeven dat het borduurwerk op zijn badlaken stijl en elegantie toevoegt. Geborduurde handdoeken passen perfect bij cadeausets voor mannen, vrouwen of koppels.

Natuurlijk zijn ook voor pasgeboren baby’s geborduurde handdoeken een ideaal geschenk. Een badlaken met borduursel is tegenwoordig het perfecte, goedkope en casual cadeau dat zijn plekje zal vinden in elk huis. 

Babyhanddoeken met naam

Handdoeken met naam zijn originele en praktische cadeaus voor diverse gelegenheden. Geborduurde badlakens zijn een perfect cadeau-idee voor een pasgeborene, maar ook voor de doop of als baby zijn eerste verjaardag viert. Een badhanddoek met naam is ook handig als het kindje naar de kleuterschool gaat.

Een gepersonaliseerde handdoek als geschenk zal elke ouder aanspreken. Ze onderscheiden zich niet alleen door een speciaal voor het kind opgestelde tekst, maar ook door kleurrijke applicaties. Die trekken de aandacht van kinderen. Behalve de naam van het kind zou je ook personages uit je favoriete sprookjes op een badlaken kunnen borduren. Een handdoek met een engel is dan weer perfect als doopsouvenir.

Namen van het hele gezin borduren

Kies voor zeer goed absorberende handdoeken in veel interessante ontwerpen, perfect als kraamcadeau voor het pasgeboren kindje van je zus, je neef, de buurvrouw, je beste vriendin of die ene collega waar je zo goed mee kunt opschieten. En een set badlakens voor baby, mama én papa waarop je hun namen hebt laten borduren, is een perfect cadeau voor het kersvers gezinnetje!

Badlakens zijn er in vele kleurconfiguraties, variërend van pasteltinten tot wit of grijs. Er zijn sets met een geborduurd opschrift voor jongens en meisjes, maar ook geborduurde patronen en lettertypes waaruit je zelf de mooiste mag uitkiezen. Een badhanddoek waarop je de naam van het baasje en diens ouders hebt laten borduren, is zonder meer een praktisch cadeau voor elke mama, papa én baby.

Geborduurde badlakens zijn uniek

Kies voor unieke kraamgeschenken en doe een geborduurd badlaken cadeau. De personalisatie van de handdoek wordt verzekerd door elementen zoals de kleur van de handdoek zelf, het lettertype en de kleur van de letters. De keuze is enorm, dus je kunt zelf een geweldige combinatie maken en een origineel en uniek cadeau geven.

Elke gepersonaliseerde handdoek die we aanbieden, wordt gekenmerkt door een hoge duurzaamheid en de hoogwaardige materialen die we gebruiken voor het borduurwerk. Bedenk hoe de reactie van de jonge ouders zal zijn als ze het in cellofaan verpakte cadeau, vastgebonden met een satijnen lint, openmaken. Dat is pas een originele verrassing waar iedereen blij van wordt!

Badlaken met naam
Een prachtige zachte badlaken met naam geborduurd. Het ideale cadeau voor de kersverse ouders met een kleintje. Deze badlaken is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Tijdelijk gratis verzending vanaf 75,- (NL/BE)
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden*
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur