Babykleding met naam

Heerlijke warme badjasjes, leuke rompertjes, zachte badcapes en nog veel meer! Al onze producten kunnen helemaal naar wens gepersonaliseerd worden. Kies een leuke kleur en bedenk een origineel ontwerp. Jij voert het in en wij zorgen er daarna voor dat het perfect op het cadeau komt.
En daarna sturen we het direct op, zodat jij het lekker snel in huis hebt.


Babykleding met tekst 

Het is altijd al fijn om babykleding te krijgen. Want ze groeien er zo snel uit! Dus als je op zoek bent naar een cadeautje, kies een keertje voor wat grotere maatjes. Dan hebben de ouders straks ook nog leuke spullen om het kindje aan te kleden. En hoe leuk is het dan om uit speciaal gepersonaliseerde kleertjes, slaapzakken en badcapes te kunnen kiezen!

Afhankelijk van het product kun je het laten bedrukken of borduren. Dit staat per product duidelijk aangegeven. Natuurlijk is het bedrukken/borduren bij de prijs van het product inbegrepen. Je ziet dus direct wat het gaat kosten! Het bedrukken van producten kan gratis in full colour print en het borduurwerk kan ook in heel veel sprankelende kleuren uitgevoerd worden. 

Leef je dus uit met het ontwerp wat je wilt laten plaatsen. Een rompertje met tekst, een badcape met naam of een shirt met foto! En als je een afbeelding kunt laten afdrukken, kies dan bijvoorbeeld voor een ontwerp in de kleuren van de babykamer of het geboortekaartje. Zo laat je zien dat je echt nagedacht hebt over wat aansluit bij de smaak van de ouders. 
 

Babykleding voor de zakelijke markt

Op zoek naar een cadeau voor één van uw werknemers? Ook dan is babykleding een prima idee! Omdat u per product kunt aangeven wat er voor ontwerp op moet komen, is het mogelijk om bijvoorbeeld een aantal producten met een bedrijfslogo te laten bedrukken en de rest met een leuke wens of de naam van de baby. U bepaalt helemaal zelf wat er voor ontwerp op moet komen, dus de producten kunnen naar eigen wens bedrukt worden.

Kies bijvoorbeeld voor een romper met logo, een babycape met naam of een t-shirt met foto. Een fijn knuffeltje er bij en dat alles leuk verpakt in een mooi koffertje. Hierboven zijn allerlei soorten producten te vinden, verschillend in kleur en prijs. Dus er is altijd een passend geschenk te vinden!

Heeft u nog vragen? Bel ons gerust! Onze klantenservice is bereikbaar op +31 (0)55-36 02 927 op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Stuur deze naar 'info-kraam-cadeau.nl'.