Babygym - Jollein
Babygym - Jollein
Babygym - Jollein
Babygym - Jollein
Babygym - Jollein
Babygym - Jollein
Babygym - Jollein
Babygym - Jollein

Babygym - Jollein


De houten babygym van Jollein is een speelboog voor baby's die gemaakt is van hoogwaardig hout en geschikt is voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden oud. Het is een mooie, stijlvolle en duurzame babygym die past in vrijwel ieder interieur en die zowel de motorische als de cognitieve ontwikkeling van de baby stimuleert. Je hebt keuze uit verschillende soorten speeltjes. Wil je het thema compleet maken? Dat kan want Jollein heeft een grote collectie. Van verzorging tot kleding en van decoratie tot speelgoed. Met Jollein zit je goed!

  • Leeftijd: 0+
  • Afmeting: 53 x 64 x 65 cm
  • Materiaal: Hout
  • Merk: Jollein
  • Makkelijk bij te bestellen: Lama's, maantjes en sterren

Gemaakt van hout, met prachtige speeltjes

De babygym is gemaakt van hout en heeft gezellige stoffen speeltjes in rustige kleuren. Deze speeltjes kan de baby eerst lekker bekijken, er dan naar reiken, tegenaan trappen of slaan en ze uiteindelijk pakken. De speeltjes zijn gemaakt van zacht materiaal. Niet alleen voelt dat prettig aan, het materiaal zal ook de zintuigen van de baby stimuleren. De babygym is al geschikt vanaf de geboorte van de baby.

Een babygym heeft een positieve invloed op baby’s. Als gezegd wordt de motorische ontwikkeling van een baby ermee gestimuleerd, maar ook bevordert het de hand- oogcoördinatie van de baby. Daarbij, als de baby ietsjes ouder is, is een babygym heel fijn om te oefenen met “tummy time”. Op deze manier heeft de baby dan wat entertainment om naar te kijken en wordt de tijd op de buik iets aangenamer. Daarbij kan het de ouders ook éven een paar minuutjes de tijd geven dat welverdiende kopje koffie of die boterham te pakken.

Makkelijk in en uit elkaar te zetten

Een ander voordeel van de babygym van Jollein is dat ie gemakkelijk in elkaar te zetten is en ook eenvoudig kan worden gedemonteerd, zodat hij kan worden opgeborgen als hij niet in gebruik is. Hij zou zelfs mee op vakantie kunnen. De babygym is ook gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.

En wat ook zo leuk is, is dat je baby zich niet hoeft te vervelen. Mocht hij of zij na een tijdje zijn uitgekeken op de speeltjes, dan kan je heel makkelijk speeltjes bijbestellen en vervangen. Speeltjes voor babygym Jollein zijn beschikbaar in de volgende vairanten: lama’s, maan & ster in roze kleur en maan & ster in nougat kleur.

Toevoegen aan het babyuitzet lijstje

Al met al is de houten babygym van Jollein een leuke en functionele toevoeging aan de babyuitzet, die niet alleen de ontwikkeling van de baby stimuleert, maar ook een mooie en duurzame decoratie is voor de babykamer. Een dikke aanrader dus!

Babygym - Jollein
Met de babygym van Jollein creëer je de ideale speelplek voor jouw kindje. Personaliseer de houten gym en maak keuze uit de verschillende speeltjes. Uren speelplezier gegarandeerd!
Voor 15:00 besteld is vandaag verzonden
7 dagen per week bereikbaar
Gratis verzending vanaf 75,- (NL/BE)
Sinds 2014 de specialist
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur