Baby t-shirts met naam

Laat een t-shirt met naam bedrukken of kies voor een t-shirt met tekst of logo. Er is ruimte genoeg op de voorkant om er een leuk ontwerp op te laten bedrukken. Je kunt bij ons kiezen uit shirt met korte of met lange mouw en uit diverse kleuren. Bij het bedrukken bepaal je zelf wat het ontwerp wordt, dus gegarandeerd een origineel kraamcadeau! Kies hieronder één van die fijne shirts en bestel het shirt vandaag nog. Zorgen wij dat het shirt snel verzonden gaat worden!


 


Bezig met laden...
visibility

Baby t-shirt bedrukken (zwart)

Baby t-shirt zwart bedrukken? Met naam, tekst, foto of logo!

12,95

visibility

Baby t-shirt bedrukken (blauw)

Baby t-shirt baby blauw bedrukken? Met naam, tekst, foto of logo

12,95

Baby t-shirt met naam

Hoe leuk is zo'n baby t-shirt met naam? Superleuk natuurlijk! Onze shirtjes zijn van 100% katoen, dus heerlijk om te dragen en goed wasbaar! Nadat je een shirtje geselecteerd hebt, kun je zelf aan de slag met het ontwerp. Het is mogelijk om tekst in te voeren, een foto te uploaden en eventueel een leuke illustratie uit te zoeken. De ontwerptool wijst je de weg! Je kunt alles aanpassen en je ziet in de tool direct hoe het er uit komt te zien. Superhandig dus!
 

Baby t-shirt bedrukken

Combineer een shirt met naam eens met bijvoorbeeld een rompertje en een labeldoekje. Op die manier stel je zelf een origineel kraamcadeau samen. Superleuk om te maken en nog leuker om te geven. Ook aan de verpakking hebben wij gedacht, want in onze webshop zijn ook leuke koffertjes te vinden die je kunt laten bedrukken. Kortom, een compleet kraampakket!

Heb je nog vragen? Bel ons gerust! Onze klantenservice is bereikbaar op +31 (0)55-36 02 927. Op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Stuur deze naar 'info-kraam-cadeau.nl'.