Little Dutch - Puzzel
Little Dutch - Puzzel
Little Dutch - Puzzel
Little Dutch - Puzzel
Little Dutch - Puzzel
Little Dutch - Puzzel
Little Dutch - Puzzel
Little Dutch - Puzzel

Little Dutch - Puzzel


Ontdek de betoverende wereld van Flowers & Butterflies met de Little Presents Duo Puzzel van Little Dutch. Deze prachtige puzzelset is het perfecte cadeau voor de feestdagen. Met vrolijke kleuren en schattige afbeeldingen prikkelt het de fantasie van je kleintje en biedt het urenlang speelplezier.

De Little Presents Duo Puzzel bestaat uit 10 puzzels met elk 2 stukjes. Elke puzzel is rijkelijk geïllustreerd met kleurrijke elementen en schattige insecten, waardoor het tot een aantrekkelijke en uitdagende activiteit maakt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het bevordert de ontwikkeling van motorische vaardigheden, hand-oogcoördinatie en probleemoplossend denken.

De puzzelstukjes zijn gemaakt van stevig karton en hebben het perfecte formaat voor kleine handjes om vast te houden. Ze zijn duurzaam en zorgen voor langdurig speelplezier. De puzzels zijn niet alleen leuk, maar ook educatief, omdat ze kinderen helpen bij het herkennen van vormen, kleuren en objecten.

Met de Little Presents Duo Puzzel kunnen kinderen zelfstandig spelen of samen met vriendjes en familie. Het is een geweldige activiteit om tijdens de feestdagen samen van te genieten. De puzzel wordt geleverd in een mooie doos, waardoor het ook een ideaal cadeau is voor verjaardagen, babyshowers of andere speciale gelegenheden.
 

Productspecificaties vana de Little Dutch - Puzzel

  • 10 puzzels met elk 2 stukjes
  • Kleurrijke illustraties van elementen en insecten
  • Stimuleert de fantasie en motorische vaardigheden
  • Gemaakt van stevig karton, duurzaam en langdurig speelplezier
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
  • Educatief en helpt bij het herkennen van vormen en kleuren
  • Ideaal als cadeau voor de feestdagen of andere speciale gelegenheden

Stap binnen in de betoverende wereld van kleurrijke elementen en schattige insecten met de Little Presents Duo Puzzel en geef je kind een cadeau vol plezier en educatie. Bestel vandaag nog en geniet samen met Little Dutch van eindeloos puzzelplezier!

Little Dutch - Puzzel
De Little Dutch - Puzzel bestaat uit 10 puzzels met elk 2 stukjes. Elke puzzel is rijkelijk ge√Įllustreerd met kleurrijke elementen en schattige insecten. Het bevordert de ontwikkeling van je kleine.
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Tijdelijk gratis verzending vanaf 75,- (NL/BE)
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden*
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur