Happy Horse - Verrassingspakket XL
Happy Horse - Verrassingspakket XL

Laat je verrassen met dit Happy Horse verrassingspakket. Je hebt keuze uit drie verschillende pakketten met in ieder geval lederen schoentjes en een Happy Horse knuffel. En de rest? Verrassing!

Artikelnummer

30350 

Levertijd

Verzonden binnen 1 a 2 werkdagen

€ 89,95
€ 49,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Koffertje met naam - Verrassingspakket


Laat je verrassen!  Je hebt keuze uit drie verschillende kraamkoffers gevuld met de mooiste kinderproducten. Je kunt kiezen voor de grote gele reiskoffer welke prachtig staat in de speelkamer. Speelgoed kan netjes worden opgeborgen en gaat het kindje straks uit logeren dan komt deze koffer goed van pas. Ook kun je kiezen voor de kraft koffer, een van de populairste en meest verkochte artikelen. Ontwerp in onze tool eenvoudig jouw koffertje en wij bedrukken jouw design haarscherp op het koffertje. Tot slot kun je kiezen voor de drie speelgoedboxen. Prachtig in de speel- of slaapkamer en ideaal om alle knuffels en overige speelgoedartikelen in op te bergen. De naam wordt op de deksel van de witte doos bedrukt voor een persoonlijk en uniek resultaat. 

Welke koffer je ook kiest, in ieder geval zitten er echt lederen schoentjes in. Je kunt tijdens het bestellen aangeven of het cadeau voor een jongen of voor een meisje bestemd is. Tevens zit er in ieder pakket een tutpopje van Happy Horse. En verder? Dat is een verrassing! Het pakket heeft een minimale waarde van 89,95 en bevat enkel producten welke wij zelf op onze webshop verkopen. Kortom, mooie producten van mooie merken!

Laat je verrassen en bestel deze prachtige verrassingsbox! En wil je het rechtstreeks naar de kersverse ouders laten versturen? Wij pakken het cadeau mooi voor je in en kunnen een kaartje met tekst bijvoegen. Uiteraard verzenden wij het cadeau zonder pakbon en factuur.
 

Drukwerkmogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied reiskoffer - 37.8 cm  x 27.8 cm
  • Bedrukbaar gebied kraftkoffer -  30 cm breed x 21 cm hoog x 9 cm diep
  • Bedrukbaargebied vierkante box - 20.9 x 20.9 cm